Skip to content Skip to footer
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ

Η Φιλοσοφία του μενού μας αντικατοπτρίζει την ποικιλία και την πλούσια γευστική εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Στόχος μας είναι η ανάδειξη Ελληνικών τοπικών προϊόντων με τρόπο σύγχρονο αλλά συνάμα και γευστικό.

Στο AGANTA, πιστεύουμε ότι η καλή κουζίνα πρέπει να απευθύνεται σε όλες τις γεύσεις, ηλικίες και να προσφέρει επιλογές για κάθε προτίμηση.

Το μενού μας περιλαμβάνει μια πληθώρα πιάτων που σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Από φρέσκες δροσερές σαλάτες από το μπαξέ μας, σε πληθώρα επιλογών κρεάτων από τη φάρμα, με πιάτα όπως η ανοικτή κατσικόπιτα με σιγομαγειρεμένο ντόπιο κατσίκι, το λουκάνικο Τήνου, το αυθεντικό φρυγαδέλι από συκώτι μόσχιδας και ταρτάρ μεσογειακής σαλάτας, μέχρι και επιλογές για τους λάτρεις των θαλασσινών με πιάτα όπως το καπνιστό σκουμπρί με hummus, οι γαρίδες σαγανάκι και τα τηγανιτά μύδια, το μενού μας καλύπτει όλα τα γούστα.

Οι συνδυασμοί γεύσεων και η προσεγμένη παρουσίαση των πιάτων μας είναι σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Αφεθείτε στην απόλαυση των μοναδικών γεύσεων που σας προσφέρουμε.